Gavà

Raquel Sánchez, reelegida Primera Secretaria del PSC Gavà

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’assemblea del PSC escull la direcció dels socialistes de la ciutat pels propers anys.

Divendres, 30 d’octubre, l'Agrupació del PSC de Gavà ha celebrat assemblea de militants extraordinària per renovar la seva Comissió Executiva local. Els i les socialistes de Gavà han escollit aquesta tarda la composició de la nova Comissió Executiva que dirigirà la formació política durant els propers anys i també ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, entre d’altres qüestions.

Raquel Sánchez ha estat escollida  com a Primera Secretària per unanimitat i ha volgut destacar que aquesta  “és una Comissió Executiva amb molt de talent, representativa del Gavà actual, buscant l’equilibri entre l’experiència i la joventut; un equip plural i fermament compromès amb el projecte socialista”.

Raquel Sánchez ha volgut agrair la tasca duta a terme per l’executiva sortint, «que ha fet del PSC, de nou,  la principal força política a Gavà, un espai de trobada d’una àmplia majoria de veïnes i veïns de Gavà que volen el millor pel seu barri i la seva ciutat, des dels valors progressistes i d’esquerres que són els que sempre ens han acompanyat”.

Per a la primera secretària, la nova executiva es troba ara amb «un projecte consolidat del socialisme a la nostra ciutat», però també «amb el repte il·lusionant de contribuït a continuar transformant Gavà en un nou temps i d’esdevenir un instrument de millora social de la ciutadania del municipi, en un context molt complicat a causa de la crisi derivada de la pandèmia del Coronavirus ». L’Assemblea ha comptat amb la presència de del viceprimer secretari i de  la secretaria d’Organització de la Federació del PSC Baix Llobregat, Joaquin Fernández i Raquel García.

La Comissió Executiva Local estarà organitzada en diferents secretaries. Podeu consultar tota la Comissió Executiva al document enllaçat més avall. 

Fitxers adjunts: